Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Η επιστολή της συναδέλφου Ματίνας Μπάλτα μετά την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων για το Δ.Σ του ΑΠΕ-ΜΠΕ



Φίλες και φίλοι συνάδελφοι

Η κάλπη «μίλησε» και η συνάδελφος Σοφία Αραβοπούλου είναι εκείνη που θα μας εκπροσωπήσει στο διοικητικό συμβούλιο του Πρακτορείου.
Ο αγώνας που δώσαμε μαζί τις προηγούμενες ημέρες ήταν δύσκολος και πολλές φορές σκληρός και με μεθοδεύσεις άγνωστες για μένα.
Θέλω να επισημάνω, όμως, για μία ακόμη φορά, ότι κίνητρό μου ήταν η διαφάνεια και η ενημέρωση όλων μας για τα τεκταινόμενα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Γνωρίζω ότι οι εποχές είναι δύσκολες και εύχομαι στη συνάδελφο να μας εκπροσωπήσει, βάζοντας πάνω απ’ όλα το κοινό καλό και το συμφέρον όλων.
Είμαστε όλοι εργαζόμενοι και όλοι μας θέλουμε το Πρακτορείο να πάει μπροστά, να αναπτυχθεί οικονομικά, να τακτοποιήσει αδικίες (συνάδελφοι με δελτίο παροχής υπηρεσιών για πολλά χρόνια), να ανανεώσει τον τεχνολογικό του εξοπλισμό, και γιατί όχι, να δημιουργήσει και νέες θέσεις εργασίας.

Προς την κατεύθυνση αυτή πρέπει να εργαστούμε όλοι και περισσότερο η νέα μας εκπρόσωπος.
Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους που με τη μαζική συμμετοχή στις εκλογικές διαδικασίες έδειξαν το ενδιαφέρον τους για το Πρακτορείο, ελπίζω να συνεχίσουν να δείχνουν το ίδιο ή και μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το ΑΠΕ-ΜΠΕ και στη συνέχεια κατά τις γενικές μας συνελεύσεις.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους όσοι με άκουσαν, με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους και θέλω να τους διαβεβαιώσω, ότι όλα όσα έλεγα προεκλογικά περί ενότητας και δημιουργίας τα εννοώ. 

Συγχαίρω για ακόμη μια φορά την συνάδελφο που θα μας εκπροσωπήσει στο ΔΣ του Πρακτορείου.  Θέτω τον εαυτό μου στην διάθεσή της και εύχομαι ενωμένοι να εργαστούμε για το κοινό καλό.
Ματίνα Μπάλτα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου